Het leven is een universiteit waar je ziel studeert

R. Adams

Missie

“Dat wat in de knop zit wil gezien worden en tot bloei komen”

Ieder mens heeft een eigen kleurenpallet met potentieel. Het tot bloei laten komen van deze bron brengt zijn eigen schoonheid, levensvreugde en vervulling in het leven.

Graag ga ik samen op zoek naar je potentieel van innerlijke kracht- eigenheid- bezieling- verbinding-bestemming.

Wie ben ik

Als therapeut en coach wil ik met alle plezier een gids zijn om mensen de verbinding te helpen maken met hun innerlijke bron van kracht, eigenheid, potentieel en bezieling.
Mensen te mogen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling, werk, relaties en levenspad, raakt mij en ervaar ik als een uitdaging.
Na mijn HBO studie heb ik de VO opleiding voor gestalttherapie gedaan.
Vanaf 1992 heb ik mijn eigen praktijk voor individuele therapie. Daarnaast heb ik gewerkt in de hulpverlening, als trainer in een therapieopleiding en als coach in organisaties. Waarvan 10 jaar als dieptecoach bij Stratos Consultancy. Sinds 2012 verzorg ik relatietherapie in een duo samenwerking.
Gaandeweg is er meer verdieping gekomen in mijn werkwijze en werk ik meer intuitief en energetisch. Mijn hoog gevoeligheid is altijd heel sterk vertegenwoordigd geweest. In de begeleiding aan mensen is het een extra zintuig dat zich toont in beelden en signalen zodra ik me verbind met de ander.
Het is voor mij een leerweg geweest om energie uit mijn omgeving te kanaliseren of te filteren en bij mezelf te blijven.
De natuur helpt hier enorm bij.
Ik ben opgegroeid in een boomkwekerij. Liefde voor Planten, bloemen en bomen heb ik met de paplepel meegekregen.
De natuur inspireert mij enorm.
Sinds enkele jaren ben ik regelmatig te vinden in mijn buitentuin op Aarlehof en ervaar ik de energie van planten en de weldaad van het buiten leven. Hier ben ik heel dankbaar voor.
Bij mooi weer vind ik het heel fijn om met mensen daar sessies te geven.
Ook het leven in het hier en nu en daar op te vertrouwen, is voor mij steeds opnieuw een levensles en tevens een bevrijding.
Als een poort naar volledig aanwezig zijn waarin ik me kan laten verassen met wat er is.
In het dagelijks leven houd ik van, dans, kunst, fotograferen, tuinieren, wandelen en lezen. Ook reizen en met name India heeft me veel gebracht.

Ik ben wie ik ben
niet meer en niet minder
ik ben